2012. június 28., csütörtök

Egy anyuka búcsúja az ovitól..


Mintha csak tegnap lett volna, amikor először vittem a kislányom az oviba, pedig bizony ez már lassan 4 éve történt, 2008. november 12-én.
Ez a közel 4 év számomra is sokat jelentett. Sosem kellett amiatt aggódnom, hogy a gyerekem sírni fog, hogy nem akar oviba menni, mert mindig örömmel ment reggelente. Ez nagyrészt köszönhető az óvónéniknek és dadus néninek, akik mindig nagy szeretettel fogadtak minket amikor megérkeztünk.
Azért is hoztam létre ezt a blogot, mert úgy éreztem, hogy – ahogy a családi eseményeknél – itt is fontos, hogy megörökítsük a gyermekeink legszebb pillanatait napközben és azt közzétegyük, hogy a szülők és rokonok is azonnal láthassák a kis óvodást.
Ezennel átadom hát a stafétabotot.. Biztosan jó kezekbe kerül majd a blog Bartháné Reiter Anett személyében!


Kedves Piros csoportos Szülők! Legyetek Ti is olyan lelkesek a jövőben amilyen én voltam és segítsétek az óvónők munkáját, hiszen ne feledjétek:  ők vigyáznak gyermekeitekre napközben, amíg ti dolgoztok, s ők dajkálják amikor bánat éri őket!


És jöjjön a személyes búcsú…

Kedves Évi, Anikó és Marika!
Köszönöm Nektek, hogy nagy szeretettel vigyáztatok a kislányomra, hogy vigasztaltátok ha szomorú volt, s hogy neveltétek, tanítgattátok őt! 
Szeretnék köszönetet mondani a többi csoport óvónőjének is, hisz ez alatt a 4 év alatt mindenkit megismertem és megkedveltem!


Az ember élete során van, hogy megbán dolgokat. Azt hiszem azt, hogy Borcsikám a Játékvár óvoda piros csoportjába került sosem fog megbánni! 
Ezzel az idézettel és dallal szeretnék Nektek mindent MEGKÖSZÖNNI! Hálás vagyok az elmúlt évekért!

"Megérteni egymást örömben, szenvedésben,
segíteni ha csak egy szóval, egy gondolattal is,
nagyobb művészet, mint végig barangolni a világot,
gazdagnak lenni és szórni a pénzt.
Mert lelkeink kincse talán a legnagyobb ajándék
és legszebb öröm, amit egymásnak adhatunk,
s amiért nem tudjuk elégszer mondani, hogy...KÖSZÖNÖM."





2012. június 11., hétfő

Családi sportnap

Nagy sikerrel és szerencsére jó időben zajlott 2012. június 8-án délután óvodánkban a családi sportnap.
Délelőtt tűzoltó- és rendőrségi autókat nézhettek a gyerekek és aszfaltrajzversenyen vehettek részt, délután pedig sok érdekes ügyességi vetélkedő zajlott a szülőkkel közösen, valamint látványos kutyabemutatót láthattak az ovisok.
(Bővültek a képek: 2012. június 22.)